Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, PIIRI TN 20 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 135; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, PIIRI kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, PIIRI TN 20 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu linn, Piiri tn 20 korteriühistu eesmärgiks on aadressil Piiri 20, Tartu asuva elamu ühisosade ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti korteriühistu liikmetele seoses eluruumide kasutamisega teenuste osutamine ja vahendamine.

Korteriühistu Piiri 20 tegevust juhib 3-liikmeline juhatus. Juhatuse liikmed 2022. a. tasu ei saanud.

Lisaks juhatusele korraldab elamu Piiri 20 igapäevast haldamist ja hooldamist korteriühistuga sõlmitud kinnisvara teenindamise lepingu alusel

OÜ Juntson Haldus, kes osutab ühistule raamatupidamis- ja tehnosüsteemide hoolduse teenuseid.

2022. a. jooksul on teostatud regulaarselt tehnosüsteemide ja ehitustarindite järelvalvet ning hooldust, sealhulgas veevarustus-, kütte-,kanalisatsiooni- ja elektrisüsteemide regulaarset järelvalvet ning hooldust, tehnosüsteemide avariide likvideerimist jms. Aastaringselt on teostatud välisterritooriumi (krunt ja puhastusala) igapäevast hoolduskoristust.

TARTU LINN, PIIRI TN 20 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.