Rohkema info nägemiseks:

KULLIPESA MOTORSPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 547; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULLIPESA MOTORSPORT MTÜ kohta arvamuslugu!"

KULLIPESA MOTORSPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 547 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kullipesa Motorsport MTÜ on asutatud 23 jaanuaril 2019. Klubi on vabatahtlikkuse alusel ühinenud autospordist huvitatud inimeste organisatsioon ja on kasumit mittetaotlev mittetulundusühing. Klubi põhitegevus ja eesmärk on kaasa aidata auto- ja mootorispordi harrastamisele ja populariseerimisele, arendada mootorispordi üldist tervistav-sportlikku kasvatust. Klubi on otsustanud võtta oma ülesandeks osutada sportlastele tehnilist, praktilist ja organisatsioonilist abi, võimaldada neil osa võtta võistlustest, tagada neile vajalikud treeningu tingimused ja kindlustada vajaliku varustusega. Samuti korraldada treeninglaagreid ning sportlik-meelelahutuslikke üritusi.

Kullipesa Motorsport MTÜ soovib tulevikus saada Eesti Autospordi Liidu liikmeks.

Klubiline tegevus ei ole aktiivne. Klubi eesmärk on koguda tehnikaspordi huvilisi, kes tegelevad motospordiga. Klubi liikmetel on olemas masinad võistlustel osalemiseks.

KULLIPESA MOTORSPORT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.