Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI SK PROPSTARS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 185; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI SK PROPSTARS kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI SK PROPSTARS MTÜ hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal tegeles Spordiklubi SK Propstars aktiivselt jetispordi arendamisega Kakumäe rada ja Männiku karjääri radadel. Klubi õlgadel on samuti mõlema raja hooldus ja haldamine. Peakorraldajana võeti ette JetSki & Powerboat Tallinn Open 2022, Kakumäe Cup ja Eesti

Meistrivõistluste V etapi korraldused. Võistlused osutusid regiooni suurimaks rahvusvaheliseks veemootorispordi võistlusteks ja said palju meediakajastust, kaasaarvatud ERR ja Delfi, Postimehes. SK Propstarsi litsentsiga osales hooajal 2022 võistlustel 5 sportlast. Spordiklubi liikmed on veemootorispordi taustaga aktiivsed kodanikud, kelle sooviks on luua noortele sportlastele paremaid treening- ja võistlusvõimalusi.

Rahvusvaheliselitsensiga sõitjaid oli aastal 2022 tervelt 7 ja klubiliikmeid juba 20.

Klubiga liitusid veemotospordiga alles aastal 2022 algust teinud noored, kellest noorim on 11 aastane Marten Lutsokert ja kes saavutas koheselt poodiumikohti nii Eestis kui Soomes. Au on teda anda, et klubiga liitusid ka kaks tütarlast, kes samuti haarasid mõned poodiumikohad.

Vaieldamatult kuulsaim ja andekam on klubi rahvusvahelise kuulsusega Ander-Hubert Lauri, kes saavutas MM ja EM meistritiitlid juuniorideklassides, mis on unikaalne saavutus pika juunioride põua järel.

Hooajaks 2023 planeeritakse järjekordset, juba viiiendat ning mis on traditsiooniks kujunenud, Tallinn Openi korraldamist peakorraldajana.

Kaugemale, kui pelgalt aasta 2023, kulgeb visioon arendada noorte tegevust ja otsides julgeid ja hakkajaid tütarlapsi ning noormehi veemotospordiga tegelema.

SPORDIKLUBI SK PROPSTARS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.