Rohkema info nägemiseks:

VIIMSI RAHVAKULTUURI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 337; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VIIMSI RAHVAKULTUURI SELTS kohta arvamuslugu!"

VIIMSI RAHVAKULTUURI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 337 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Viimsi Rahvakultuuri Selts alustas tegevust 25. juulil 2019.aastal. 2020.a. lõpus eraldus MTÜ koosseisust Viimsi Muusikaliteater. Alates 2021 aastast kuulub

Seltsi 4 erinevat kultuurikollektiivi: Segakoor Viimsi, Rahvatantsurühm Valla-alune, Kapell Viimsi (endise nimega Viimsi Noortekapell) ja

Rahvamuusikaansambel Pirita.

Viimsi Rahvakultuuri Seltsi 2022.a. on olnud edukas tänu mitmesugustele toetustele ja abirahadele. Sihtfinantserringuid tegevuskuludeks on saadud Viimsi vallavalitsuselt, Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsilt (ERRS) ja Kultuuriministeeriumilt. Sihtlaekumised jagunesid kollektiivide vahel võrdselt.

Erandiks on projektitoetused, mida kollektiivid on taotlenud seoses erinevatel üritustel osalemisega.

Kõige suurem toetaja on Viimsi vallavalitsus.

Aasta jooksul on palka makstud neljale rahvakultuuri kollektiivi juhendajale ja neljale abijuhendajale. Nende palkadeks koos sots.maksuga on kulutatud 13 997€ (sellest on palgad 10461 € ja riigimaksud 3536 €). Ühe juhendaja netopalk kalendrkuus oli 136€. Veel kasutamata palgakulude hüvitis on üle viidud järgmisesse majandusaastasse eraldistena.

Kollektiivide tegevused ja väljundid 2022. aastal olid järgmised:

Segakoor Viimsi Koor tähistas oma 40. tegevusaastat kontserdiga Viimsi Artiumi suures saalis, osales Vaba Rahva laulul Tallinnas, Järvamaa laulu-tantsupeol Koerus, esines Merelaulude festivalil Viimsi vabaõhumuuseumis ja Viimsi valla väliüritusel „Hoovimängud“, laulis XXVII Harju

Maakaitsepäeva raames Jõelähtme vallas Loo alevikus koos ViikerKooriga, andis Kaarli kirikus Muusikatunni raames emadepäeva ja jõulukontserdi, ning jõulukontserdid Püha Jakobi kirikus ja koos Tõnu Raadikuga Viimsi Artiumi kammersaalis, koor esines suvisel kontsertreisil ka Räpina kirikus.

Aastalõpu seisuga oli segakooris 43 lauljat.

Rahvatantsurühm Valla-Alune. Aasta on olnud täis õppimist, harjutamist.

Esinemised: 8.märts Viimsi Huvikeskuse 25.sünnipäev ja näituse avamine (koos Pirita, kapelli ja kooriga) 13.mai korduskontsert Viimsi Huvikeskuses (koos Pirita, kapelli ja kooriga) 21.mai Kapelli 30.sünnipäev 24.mai esinemine Merivälja Südamekodu eakatele 28.mai Harjumaa Põlvkondade "Taas koos" pidu Maardus 3.juuni Viimsi valla pidu Viimsi Vabaõhumuuseumis 22.juuni Lubja küla jaanituli 23.juuni Viimsi jaanituli 2.-3.juuli Meeste tantsupidu "4 venda" Rakveres 5.-7.aug. Kuressaare merepäevadel ning Saaremaal kontserdid Kihelkonna rahvamajas ja Kärla rahvamajas (koos Piritaga) 1.dets. Kultuuriaasta tänukontsert Viimsi Artiumis (koos Pirita, kapelli ja segakooriga)

Tantsurühma koosseisus on 22 aktiivset liiget.

Kapell Viimsi Proovid toimusid pühapäeviti ja eriproovid vastavalt vajadusele teisipäeviti või neljapäeviti.

21. mail tähistas Viimsi vallas tegutsev Noortekapell oma 30-ndat tegevusaastat meeleoluka kontserdiga Viimsi Huvikeskuses. Kontsertprogrammis osalesid lisaks juubilarile ka rahvatantsurühm Valla-alune, rahvamuusikaansambel Pirita, Noortekapelli liikmete lapsed ja Viimsi Muusikaliteatri naiskvintett.

Juubelikontserdil toimus Noortekapelli nimevahetuse tseremoonia ja kapelli uueks nimeks sai "Kapell Viimsi".

Kontsert oli avalik ja kõigile huvilistele tasuta. Publikuna osales kokku 86 inimest.

Esinemised 2022 aastal 08.03. Näituse "Nelgi tee 1 - meie maja lugu" avakontsert.

13.05. "Viimsi Huvikeskus 25" näituse avakontserdi kordus.

21.05. "Noortekapell 30" (Kapell Viimsi) juubelikontsert.

05.06. "Hoovimängud" Haabneemes kontsert.

22.06. Lubja küla Jaanituli, esinemine koos rahvatantsurühmaga "Valla-alune".

23.06. "Harjumaa Maakaitsepäev" Laidoneri pargis, „Kapell Viimsi“ ja rahvamuusikaansambel „Pirita“ ühiskontsert.

09.07. "Merelaulude pidu" Viimsi vabaõhumuuseumis kontsert.

22.10. "Rahvamajade päev" Viimsi Huvikeskuses.

01.12. Viimsi valla kultuuriaasta tänukontsert Viimsi Artiumis.

VIIMSI RAHVAKULTUURI SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.