Rohkema info nägemiseks:

TÖÖMAJA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 443; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÖÖMAJA MTÜ kohta arvamuslugu!"

TÖÖMAJA MTÜ hetkeolukord

Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022.a

MTÜ Töömaja alustas tegevust juulis, 2019.a.

MTÜ tegeleb sotsiaalteenuste osutamisega kuni 10-le inimestele, kes on sattunud alko- ja/või narkosõltuvusse.

TÖÖMAJA MISSIOON ON LUUA ELU- JA TÖÖKESKKOND

SÕLTUVUSPROBLEEMIDEGA INIMESTELE, ET NAD LEIAKS ENDAS JÕUDU KAINE

TAVAELU JUURDE PÖÖRDUMISEKS.

Teenuse eesmärk on sotsiaalne rehabilitatsioon töötamise läbi. Inimesel on võimalus osaleda kuni 12 kuud kestvas sotsiaalprogrammis, mis sisaldab majutust, kogemus- ja sotsiaalnõustamist ning jõukohast tööd. Rehabilitatsioon läbi töö tähendab, et suurem osa isiklikust arengust toimub kahel suunal – esiteks praktiline töö, mis arendab oskusi ja teiseks töö oma iseloomuga. Töödeks on remonditööd, haljastus, puhastus, toitlustus, mahepõllumajandus, küttepuude tegemine, metsatööd ning alltöövõtt pildiraamivabrikule. Tööharjumuse taastumine aitab luua enesekindlust, tunda ennast kogukonna kasuliku liikmena ja kogeda pidevalt saavutustunnet. Programmis osalemine on vabatahtlik ja keskmiselt oldi teenusel 5 kuud.

Rehabilitatsiooniteenust pakutakse koostöös Raplamaa nelja valla, Töötukassa Raplamaa osakonna- ja Tallinna Vangla Rapla kriminaalosakonnaga. Kliente on ka mujalt Eestist. 2021.

aastal soetas ühing Järvakandi alevis endise vallamaja. Selle eesmärk on tõsta rehabilitatsiooni efektiivsust ja ennetada tagasilangusi. 2022.aastal teostasid Töömaja rehabilitatsioonis olevad mehed seal ulatuslikult remonditöid. Maja teine korrus renoveeriti ühiselamuks, et pakkuda rehabilitatsiooni lõpetajatele jätkuteenust majutusena. Selle valmimine ja osalise kasutusloa saamine jääb 2023. aastasse.

Renoveerimise rahastamiseks kirjutasime projekti „Järvakandi külaliste- ja kogukonnamaja arendus“ Leaderi kohalikku tegevusgruppi. Projekt sai osalise toetuse. Sama projekti omaosaluseks võeti pangast laenu ning toetust andsid ka kohalik Kehtna vald. Ruumide sisustust ja inventari toetas taaskord osaliselt kohaliku omaalgatuse programm ja Kehtna vald. Ühingule on olnud suureks abiks veel Küsk-i toetused. https://toomaja.ee/partnerid/

MTÜ tulud moodustusid annetustest, toetusest ning rehabilitatsiooni teenuse osutamisest.

31.12.2022.a seisuga on mittetulundusühingus tööl üks töötaja. Juhatuse liikme tasusid 2022. a makstud ei ole.

Tuleval aastal on kavas käivitada majutusteenus Järvakandis. See aitab edaspidi tulusid tõsta, et ühing oleks jätkusuutlik. Järgnevatel aastatel planeeritakse arendada sotsiaalset ettevõtlust „Päti

Pagar“ ning laiendada rehabilitatsiooni koostöövõrgustikku, et jõuda rohkemate abivajajateni.

Töömaja tegevusi kajastatakse Facebookis ja MTÜ kodulehele www.toomaja.ee

Maarja Võrk

Juhatuse liige

TÖÖMAJA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.