Rohkema info nägemiseks:

SUVEMÄE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 319; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SUVEMÄE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SUVEMÄE MTÜ hetkeolukord

Juba 319 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Suvemäe MTÜ on 2019. aastal loodud MTÜ, mille eesmärk on suunata perekondade annetusi õppevahendite ostmiseks (kunstimaterjalid, toiduvalmistamisvahendid ja -nõud, raamatud ja ajakirjad jne). Suurem osa jooksva aasta kuludest on olnud seotud nende esemetega. 2021.

aastal sai Suvemäe MTÜ Erasmus+ akrediteeringu, et korraldada noortele ja noorsootöötajatele töötubasid ja koolitusi noorte osaluse, meediapädevuse ja emotsionaalse heaolu teemadel. Suvemäe MTÜ korraldas ja viis läbi 2022-2023 aastatel kolm koolitust:

Esimene koolitustegevus toimus 2022. aasta juunis Eestis, kus osalesid noored (14-19-aastased) kuuest riigist (Eesti, Poola, Itaalia,

Hispaania, Madalmaad ja Prantsusmaa) targa kahanemise ja tööalase konkurentsivõime teemadel.

Teine koolitustegevus toimus Eestis juulis 2022 suvekoolina 6 riigi (Eesti, Poola, Itaalia, Sloveenia, Prantsusmaa ja Madalmaad) noorsootöötajatele noorte osaluse ja vaimse tervise teemadel.

Kolmas koolitustegevus toimus 2022. aasta oktoobris Gruusias kolmest riigist (Eesti, Poola ja Gruusia) pärit osalejatega ning keskendus meediapädevusele ja noorte osalusele. Seda koolitust koordineeriti ja viidi ühiselt ellu Gruusia rahukoolitustele keskendunud valitsusvälise organisatsiooniga Peace Academy.

Lisaks sellele tegi Suvemäe MTÜ koostööd Taltechi Ragnar Nurske innovatsiooni ja valitsemise instituudiga ning osales kolmanda osapoolena

Horisont 2020 projektis, mis keskendus hariduskommuunide rakendamisele demokraatlikul haridusel põhinevas filiaalis Tallinna

Kunstigümnaasiumis.

SUVEMÄE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.