Rohkema info nägemiseks:

VÄÄGVERE PASUNAKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄÄGVERE PASUNAKOOR MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÄÄGVERE PASUNAKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Väägvere Pasunakoor on asutatud 30. oktoobril 2019. aastal. MTÜ eesmärgiks on Väägvere pasunakoori tegutsemiseks vajalike tingimuste loomine ning puhkpillimuusika traditsioonide jätkamine kohalikus kogukonnas.

2022. aastal tegime põhikirjalisi tegevusi: andsime kontserte nii Tartu vallas kui ka mujal ning osalesime erinevatel puhkpillifestivalidel.

(Wäägvere Wolk; Kõrveküla, Raadi ja Tila küla kogukonnapäev - Hoovifestival; Pühajärve Puhkpillifestival, Advendikontsert-jumalateenistus

Sangaste kirikus; orkestrilaagrid).

Orkestri noored mängijad võtsid 2022. aasta suvel osa Tammefestivali puhkpillimängijate suvekoolist.

Tartumaa Omavalitsuste Liidult saime kohaliku omaalgatuse programmi kaudu toetust, mille abil korraldasime kultuurisündmuste sarja "Tantsuõhtud Kõrvekülas Väägvere Pasunakoori ja sõpradega", kus kuuel õhtul esinesid erinevad puhkpilliorkestrid.

2023. aastal on plaanis esinemised Tartu valla üritustel ja mujal; jätkata kultuurisündmuste sarja "Tantsuõhtud Kõrvekülas Väägvere

Pasunakoori ja sõpradega" korraldamist; orkestrilaagrite korraldamine, esinemine Väike-Maarja kultuurikeskuses 3 orkestri sõpruskontserdil, osalemine Hiiumaa Puhkpillipäevadel ning erinevatest koolitustest osavõtmine.

VÄÄGVERE PASUNAKOOR MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.