Rohkema info nägemiseks:

EESTI KARATEVETERANIDE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 102; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KARATEVETERANIDE ÜHENDUS kohta arvamuslugu!"

EESTI KARATEVETERANIDE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. majandusaastal EKVÜ juhatus kogunes 4 korral juhatuse koosolekuteks. Liikmete arv kahanes kahe inimese võrra ja aasta jooksul liitus meie ühendusega 6 inimest. 2022. aasta lõpus oli meil kokku 43 liiget.

26. mail 2022 toimunud üldkoosoleku otsuse alusel oli ühenduse iga liikme liikmemaksu suuruseks mitte vähem kui 25 eurot. Kokku laekus liikmemaksu 945 eurot.

EKVÜ karate ajaloo alase materjali kogumise ja arhiveerimisega alustas tööd ajaloo töörühm ja jätkus Spordimuuseumi püsinäituse koostamine. Augustikuus 2022 toimus karateveteranide kokkutulek Jalgsemas, kus osales 35 inimest.

2023. a. on ülesandeks liikmeskonda suurendada ja koostöös Eesti Karate Föderatsiooniga parendada Eesti karate mainet ja propageerida karated kui võitluskunsti mida saab harrastada elukestvalt.

EESTI KARATEVETERANIDE ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.