Rohkema info nägemiseks:

HOSBY KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 73; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOSBY KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

HOSBY KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 73 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Hosby Külaselts MTÜ tegevusaruanne 2022

Hosby Külaselts MTÜ tegevuse peamiseks eesmärgiks põhikirja alusel on Hosby küla sotsiaalse, majandusliku ja kultuurilise tegevuse edendamine, külale olulise infrastruktuuri arendamine ning piirkonna elanike ja kinnistuomanike huvide esindamine ning kaitsmine.

Tegevuse eesmärgist tulenevalt on MTÜ ülesanded: (cid:127) Piirkonna arenguprioriteetide määratlemine, arengu- ja tegevuskava koostamine ning selles kavandatud tegevuste elluviimine; (cid:127) Ettepanekute tegemine kohalikule omavalitsusele külakogukonna ja tema elukeskkonna küsimustes, koostöö edendamine kohaliku omavalitsusega; (cid:127) Piirkonna arengule kaasa aitavate ürituste korraldamine ja vahendamine; (cid:127) Rahaliste ja muude vahendite hankimine eesmärgiga arendada ning parendada kogukonna elukeskkonda; (cid:127) Igakülgse koostöö arendamine teiste sarnase eesmärgiga ühenduste ja organisatsioonidega Eestis ja teistes riikides; (cid:127) Muud üldkoosoleku poolt heakskiidetud tegevused.

31.12.2022 seisuga oli Hosby Külaselts MTÜ-s 13 liiget (sh 8 asutajaliiget, 2 juhatuse liiget, 1 revident, 1 raamatupidamise eest vastutav isik, ühtegi juriidilist liiget pole).

2022 ühtegi uut liiget ei liitunud. Üks liige sh asutaja/ juhatuse liige astus MTÜ-st välja. Valiti uus juhatuse liige – Andra McManus (Sokk). MTÜ-d juhib üks juhatuse liikmetest – Liina Jutt.

2022 aasta jooksul toimus kaks üldkoosolekut.

2022 aasta peamine eesmärk oli sadama ala arendamine (harrastuskalastajatele paadikohad, külaplatsi loomine).

Tehtud tegevused: (cid:127) Sadama arendusprojekt sai valmis. Vajadus veel viimane viimistlus anda (seotud tegevused 2023 aasta eesmärkidena väljatoodud).

(cid:127) Lautri detailplaneeringu protsess koostöös vallaga/ Keskkonnaametiga, jätkub.

(cid:127) Küla niitis kogu renditava ranna-ala (sadamast tippu välja).

(cid:127) Aasta jooksul sai MTÜ poolt esitatud kaks projektitaotlust toetuse küsimiseks – „Mööbel külaplatsile“ (kolmandat korda), mis sai ka rahastuse ning viikase ellu 2023 aasta jooksul. „Esmaabikoolitus vormsilastele“, mis sai läbiviidud koostöös Rälby külaga.

(cid:127) Hosby Külavanema valimine, statuudi alusel.

(cid:127) Küla tutvustav stend sai paigaldatud Pikneri maja seinale.

(cid:127) Matkaraja taastamine Skärestain rändrahnuni, lisatud viidad selleni.

(cid:127) Hosby küla kandideeris Aasta küla tiitlile ning sai kolme nominendi hulka. Seekord valituks ei osutunud.

HOSBY KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.