Rohkema info nägemiseks:

RADIO ELI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 201; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RADIO ELI MTÜ kohta arvamuslugu!"

RADIO ELI MTÜ hetkeolukord

Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Radio Eli MTÜ jätkas tegevust 2022 aastal ning lähtudes põhikirjast tootis kristlik-hariduslikus programmiformaadis raadiosaateid Pereraadio programmide tarvis.

Pereraadio on Eesti kristlike raadiojaamade võrgustik mida koordineerib Tartu Pereraadio Ühing ja mis edastab saateid 24 tundi ööpäevas kolme programmina – eestikeelne Pereraadio venekeelsed Semeinoje Radio ja Radio Eli. Rahvusvahelise ringhäälinguloa tingimustele vastavalt levib venekeelne Radio Eli kesklaine diapasoonis Valgevenest ja Ukrainast kuni Venemaa Volga-äärsete piirkondadeni. Semeinoje Radio on kuuldavad Kirde-Eestis FM saatejaamade vahendusel. Stuudiod asuvad Jõhvis ja Narvas ning lähimateks koostööpartneriteks on Tartu

Pereraadio Ühing, Licht im Osten ja Missionswerk Friedensstimme Saksamaalt ning Word of Grace Bible Church Ameerika Ühendriikidest.

Üksikute raadiosaadete nagu ka terviklike raadioprogrammide tootmist teostatakse heategevusliku projektina. Raadiosaated on tasuta kasutamiseks kõigile soovijatele (raadiokuulajad, teiste mittetulunduslike raadiojaamade kuulajad ja mittetulundusühingute kasvõi näiteks Eesti

Pimedate Ühingu raamatukogu kliendid), moodustades heategevusliku projekti esmase lõpptarbijate sihtrühma.

Lõpptarbijate sihtrühma koosseis tuleneb toodetava raadioprogrammi formaadist ja eesmärgist (religiooni ja hariduse edendamine). Kuulajate kirjade järgi on terve päeva jooksul kuulatav kristlik raadioprogramm oluliseks kaaslaseks nii päevatoimetuste juures (palju on kuulajate hulgas “emapuhkusel” viibijaid) või haigevoodi kõrval. See hoolekanne inimeste vaimse tervise eest on vajalik nendele, kes on ka füüsiliselt haiged kui ka nendele, kes on küll füüsiliselt terved kuid vajavad vaimset tuge. Kuna riik finantseerib kristliku meediat suhteliselt tagasihoidlikult siis on heategevuslikud meediakanalid ainuke võimalus terve päeva jooksul kristlikku programmi kuulata.

Kommertsraadiojaamade programmides sisalduv kaubanduslik reklaam moodustab “tasu”, mida kuulajad justkui “maksavad” programmi kuulamise eest. Pereraadio programmid on selles mõttes tasuta kuna ei toimu reklaamiaja müüki. Eetris on küll kristliku sisuga informatsioon, koguduste teated ja samuti kajastatakse (seda siis nii saadete, intervjuude kui ka teadete näol) erinevate heategevuslike organisatsioonide (näiteks: Päästearmee, Toidupank, Lasterikaste Perede Liit, mitmed toetusfondid jne.) ettevõtmisi, kuid tasu selle eest ei võeta.

Saadete tootmise eripäraks on see, et põhiline autorkond koosneb vabatahtlikest. Kaastöölisteks on erinevate erialade ja ettevalmistusega inimesed: erinevates kirikutes kogudusi teenivad vaimulikud, teoloogid, kõrgkoolide õppejõud, kooliõpetajad, tudengid, muusikud, ajakirjanikud jne. Vabatahtlikud autorid ei saa honorari, nad ei ole kuidagi materiaalselt hüvitatud, pigem “maksavad” tööle peale (aeg, telefonikõned, transport jne). Radio Eli MTÜ sissetuleku moodustavad suures osas annetused, millest makstakse väheste palgaliste töötajate palgad. Tehnilise toe ja vajadusel ka materiaalse abi tagab Tartu Pereraadio Ühing.

Kokkuvõtteks võib öelda, et 2022. aasta oli Raadio Eli MTÜ-le kui edukas. Seatud eesmärgid ja ülesanded on täidetud ning jätkatakse raadioproduktsiooniga. COVID kriis on pannud aluse ka suuremale suhtlusele sotsiaalmeedia kanalitel ning just selles valdkonnas on jätkub sisu levitamist suurendada.

RADIO ELI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.