Rohkema info nägemiseks:

KULSIN MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 57; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULSIN MTÜ kohta arvamuslugu!"

KULSIN MTÜ hetkeolukord

Juba 57 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ KULSIN (edaspidi ka Ühing) on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev kasumit mittetaotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides, demokraatia, isemajandamise ja isefinantseerimise põhimõttel. Ühing on asutatud 4. veebruaril 2020. aastal Sindi linnas, Tori vallas, asukohaks: Paide mnt 38, 86704 Sindi, Tori vald.

Ühingu eesmärgiks on aidata kaasa Tori valla, eeskätt Sindi linna elanikele meelepärase elukeskkonna loomisele, olemasolevate pärimusväärtuste, kultuuri ja traditsioonide säilitamisele, sh edendada inimestes loovust, sidudes seda erinevate kultuuriliste ja sportlike tegevuste, oskuste ja kaunite kunstidega ning koostöö arendamine Sindis ja mujal tegutsevate sarnaseid väärtuseid hindavate kodanikeühenduste ja isikutega.

Eesmärkide saavutamiseks Ühing kaasab liikmeid ja vabatahtlikke (vabatahtlik töö ülesannete jaotuse alusel); kasutab toetajate abi ja erinevaid

Ühingu väliseid initsiatiive ning algatusi (noorte suvetalgud, praktikandid, suvelaagrid, malevad, kokkutulekud jne), organiseerib ühistegevust (talgud, ühisüritused, õppereisid jne), korraldab kultuuri- ja looduspärandiga seotud tegevuse salvestamise ja jäädvustamise kirjas, fotos, videos; koostab kogumikke, kajastab tegevust meedias ja internetis; teostab majandustegevust (koolitus- turismi-, majutus- ning muude teenuste osutamine tasu eest, kultuuri- ja rekreatsiooniürituste kavandamine ja läbi viimine ning nendega seotud logistika- ja transporditeenuste osutamine); soetab ja haldab tegevuseks vajalikke varasid, (s.h. kinnisvara).

1.05.2022 korraldati traditsioonilist Sindi linna sünnipäeva auks tähistatavat Sindi Laata. Igal aastal on linna sünnipäeva puhul korraldatud laat seotud kindla teemaga Sindi ajaloos. Sellel aastal Sindi viimase puust paisu valmimise 100ks aastapäevaks, millest oli üleval ka fotonäitus.

Laada kultuuriprogrammi sisustasid kohalikud taidlejad: naisrühm Kuu, rahvatantsurühm Omasoodu, vokaalansambel Šal-lal-laa, Sindi

Laulukoor. Piip ja Tuut etendasid püstijalakomöödiat “Loomad”. Laada peaesinejateks oli kohalike normeeste band Agulipoisid ning päevajuhiks

Rasmus Järvesaar.

Laada korraldamisele annavad palju juurde koostööpartnerid. Võrgustikku kuuluvad Tori Kultuurikeskus, raamatukogu, muuseum, vabatahtlikud päästjad jt. Ühing jätkab tänaseni tegevust elujõulise ning jätkusuutlikuna.

KULSIN MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.