Rohkema info nägemiseks:

KÄITUMISUURINGUTE KESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 97; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÄITUMISUURINGUTE KESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KÄITUMISUURINGUTE KESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 97 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Käitumisuuringute Keskus on loodud 06.02.2020 ja peamiseks tegevusalaks on turu-uuringud ja avaliku arvamuse küsitlused. MTÜ -s töötab 3 inimest, kelle palgafondiks kokku oli 149 164 eurot, millele lisandusid maksud summas kokku 50 418 eurot.

Majandusaastal soetati põhivara 5 214 euro eest.

MTÜ eesmärkideks on kaardistada sotsiaalkäitumise ja väärtushinnangutega seotud trende; töötada välja meetodeid, mudeleid ja tööriistu käitumisuuringutega seotud probleemide lahendamiseks; viia läbi uuringuid; teha teavitustööd uuringutega seotud uurimis- ja huvigruppidele.

MTÜ esimese aasta põhieesmärk oli ühingu eesmärkide täitmiseks vajamineva pilves asuva infotaristu ülesehitamine, mida nii MTÜ kui ka partnerid saavad kasutada analüütika- ja teadustöödeks. Infotaristu eesmärgiks on esmalt olla arvutusplatvorm, mis tuleks toime erinevate arvutuslike analüüsiprobleemidega. Teine eesmärk on pakkuda visuaalset kasutajakogemust, mis lihtsustab graafikute ja visuaalse statistika näol analüüsitööd ning pakub interaktiivsete tööriistadega võimalusi andmetesse ilma lisatööta süübida.

Infotaristu arendamise kõrvalt töötati välja sotsiaalkäitumise ja väärtushinnangute kaardistamise meetodeid ja uuringuid. Suurematest projektidest loodi koostööpartnerile ka ajakirjandusrobot, mis hangib uuringute tarbeks 18 erinevast Eesti meediaallikast kasutaja soovitud parameetrite järgi meediasisu.

2022.a. 24 veebruaril alanud Ukraina sõja mõjud ning sanktsioonid ja piirangud, mis on kehtestatud Venemaale ja Valgevenele, pole ettevõtte tegevusele märkimisväärset mõju avaldanud. Seoses ebastabiilse majandusolukorraga Eestis ning kogu maailmas ja selle lõplikku tagajärge ette nägemata on juhtkonnal keeruline täpselt hinnata võimalikku kvantitatiivset mõju majandusüksuse järgmiseperioodifinantsnäitajatele. Esialgne ja hetkel saada olevate andmetepõhjal leiab juhtkond, et olukorral ei ole osaühingule majandustegevuse jätkusuutlikkusele märkimisväärset mõju.

MTÜ 2023. aasta eesmärgiks on jätkata tööd infotaristuga, tuua senised partnerid aktiivsemalt infotaristut kasutama ning laiendada tegevust kõikides põhikirja järgsetes eesmärkides.

KÄITUMISUURINGUTE KESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.