Rohkema info nägemiseks:

MAYA INITIATIVE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 88; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAYA INITIATIVE MTÜ kohta arvamuslugu!"

MAYA INITIATIVE MTÜ hetkeolukord

Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Maya Initiative MTÜ, mis on registreeritud Eesti Äriregistris 04.09.2020 registrikoodiga 80584854, on mittetulundusühing, mis toetab eriti vaeseid ja väärkoheldud lapsi. Ühingu põhitegevuseks on laste ja noorte kaasamine arendavatesse ja ühiskondlikesse tegevustesse.

Alates selle loomisest on Maya algatus kaasanud noori kokandustundidesse, praegu valmistades koostöö kahe lastekoduga, panustades nii aega kui raha noortesse ja lastesse.

1. Pakkuda lastele turvalist ja kaasahaaravat keskkonda eluks vajalike oskuste, meeskonnatöö ja loovuse õppimiseks kokakunsti kaudu.

2. Tõsta laste teadlikkust ja harida tervislike toiduvalikute, toiduvalmistamise tehnikate ja toitumise tähtsuse kohta nende igapäevaelus.

3. Pakkuda lastele mentorlust, juhendamist ja tuge nende isiklikus ja professionaalses arengus.

4. Edendada kogukonna loomist ja sotsiaalset ühtekuuluvust, tuues erineva taustaga lapsed kokku õppima ja kogemusi jagama.

2022. aastal toimusid järgmised tähelepanuväärsemad sündmused: 1. Aasta alguses tehti koostööd Punase Ristiga ja osteti kahele lastekodule lasteriideid.

2. Tartu lastekodule osteti muusikatoa mööbel ja korraldati nende lastele minipuhkus Võsul, kus kokkati koos peakokk Raul Reemetiga.

3. Veebruaris algas Ukrainas sõda, seega anti omajagu abi ka Ukraina põgenikele.

4. Peeteli kirikusse soetati kasvuhoone, kuhu osteti mulda ja seemneid, et lastekodu lapsed saaksid seal aiandusega tegeleda.

5. 2022. aasta jõulude ajal osaleti Balti Jaama turul jõululaadal ja tehti kingitusi Peeteli koguduse lastele.

2023. aasta plaanid on järgmised: 1. Toiduvalmistamise töötoad: praktilised kokandustunnid, kus lapsed õpivad põhilisi toiduvalmistamise tehnikaid, toidu valmistamist ja toitumisalast haridust.

2. Köögiviljade istutamine ja kasvatamine: lastele juurviljade kasvatamise õpetamine ja nende harimine erinevate köögiviljade kasvatamise ja nautimise toitumisalaste ja tervislike aspektide kohta.

3. Kogukonnaüritused: kogukonnaürituste korraldamine sotsiaalse ühtekuuluvuse ja kogukonna loomise edendamiseks.

4. Teavitusprogrammid: koostöö koolide ja muude organisatsioonidega, et jõuda rohkemate lasteni ja levitada teadlikkust tervislike toiduvalikute ja kokakunsti kohta.

MAYA INITIATIVE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.