Rohkema info nägemiseks:

EESTI ESTEETILISE MEDITSIINI ARSTIDE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 129; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ESTEETILISE MEDITSIINI kohta arvamuslugu!"

EESTI ESTEETILISE MEDITSIINI ARSTIDE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 129 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Esteetilise Meditsiini Arstide Selts MTÜ asutati 25. oktoobril 2020 aastal. Selts on interdistsiplinaarne ja ühendab erinevate erialade arste, kes tegelevad esteetilise meditsiiniga põhieralaselt või lisaks oma erialale. Seltsis on tänaseks 30 arsti. Kõik seltsiliikmed omavad eriala kutset või läbivad residentuuri ning tegelevad lisaks põhierialale esteetilise meditsiiniga. Seltsis on esindatud dermatoveneroloogia, plastikakirurgia, näo-lõualuukirurgia, üldkirurgia, oftalmoloogia, neuroloogia, anestesioloogia, günekoloogia, perearstinduse, stomatoloogia erialaarstid.

2022 aastal on toimunud suur konverents, kus käsitletud erinevad mittekirurgilise ja kirurgilise esteetilise meditsiini aspektid. Lektoriteks olid nii eesti arstid, kui rahvusvahelised arst-eksperdid esteetilise meditsiini alal.

Seltsil on toimiv veebileht: http://www.emas.ee, kus saab tutvuda seltsi tegevustega, uudistega, toimunud konverentsi teemadega ja tuleviku koolituste- ja seminaridega.

2022 selts aktiivselt arutanud ja suhelnud kliinikute ja riigistruktuuridega esteetilise meditsiini teenuste regulatsiooni teemadel. SM -le ja

Terviseametisse saadetud ametlik pöördumine mittekirurgilise esteetilise meditsiini teenuse osutamise erialaarstide õiguste piiramise teemal.

2023 jätkame suhtlemise samal teemal.

Alustatud esteetilise meditsiini arstide kvalifikatsioonide nõudmiste väljatöötamine

Koostöö meediakanalitega (TV, raadio, ajalehed), et valgustada ja edendada esteetilised teenused, kui meditsiini valdkond, tõsta teenuste kõrgete standartide ja kvaliteedi tähtsust

EMAS seltsi liikmed jätkanud oma täiendõpped esteetilises valdkonnas, aktiivselt osalenud rahvusvahelistel konverentsidel (IMCAS 2022,

Beauty Through Science, Complications management, Face Ultrasound).

2023 jätkub -koostöö esteetilise meditsiini rahvusvaheliste seltsidega, -esteetilise meditsiini edendamine, kui meditsiini valdkonda, -kohalikel ja rahvusvahelistel konverentsidel osalemine, -konverentside korraldamine.

-läbirääkimised riigistruktuuridega(terviseamet, sotsiaalministeerium), -esteetilise meditsiini arstide kvalifikatsioonide nõudmiste väljatöötamine ja tutvustamine arstidele ja riigistruktuuridele

EESTI ESTEETILISE MEDITSIINI ARSTIDE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.