Rohkema info nägemiseks:

PÕLTSAMAA KODANIK MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 135; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLTSAMAA KODANIK MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÕLTSAMAA KODANIK MTÜ hetkeolukord

Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Põltsamaa Kodanik on vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mitte taotlev apoliitiline organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides. MTÜ on asutatud 10. detsembril 2020.

MTÜ Põltsamaa Kodanik algatusel toimus Põltsamaa Raadios 2022. aastal kaks eetrinädalat. Esimene eetrinädal oli ajavahemikus 27. juuni kuni 8. juuli ning teine eetrinädal 26. detsembrist 1. jaanuarini 2023. Põltsamaa Raadio näol on tegemist kohalike noorte projektiga, mille eesmärk on kasvatada kogukonnatunnet ja informeerida inimesi Põltsamaal toimuvast. Raadio idee sündis Põltsamaa linna 95. sünnipäeva puhul.

MTÜ Põltsamaa Kodanik algatusel korraldati 2022. aasta 13. augustil ka kümnes Põltsamaa kohvikutepäev. Kõnealuse päeva raames said eelregistreeritud kodukohvikud üheks päevaks enda uksed avada ja kostitada külastajaid hea ja paremaga. Sel päeval oli kogu Põltsamaa linn kohalikke ja ka kaugemalt tulijaid täis.

MTÜ Põltsamaa Kodanikul on 2023. aastaks kaks konkreetset eesmärki. Esiteks soovime planeerida taaskord kakse Põltsamaa Raadio eetrinädala. Teiseks korralda üheteistkümnenda kohvikutepäeva kodukohas Põltsamaal.

Eesti Kultuurkapitali Jõgevamaa ekspertgrupp eraldas 2022. aastal MTÜ Põltsamaa Kodanikule Põltsamaa Kogukonnaraadio algatamise ja loomise eest preemia. Samuti tunnustas Põltsamaa Vallavalitsus MTÜd kui 2022. aasta aktiivne noorteühendus.

PÕLTSAMAA KODANIK MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.