Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, ALEKSANDRI TN 24 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 51; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, ALEKSANDRI kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, ALEKSANDRI TN 24 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Aleksandri 24, registrinumber 80593511, teenindab maja alates 19.03.2021.a. Majas on kuus korterit, mille omanikud on kõik korteriühistu liikmed. Korteriühistu Aleksandri 24 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega teenuste osutamine vastavalt põhikirjale. Majandustegevuses lähtus ühistu kehtivast seadusandlusesest ja ühistu põhikirjast. Sõlmitud lepingud: OÜ Keskkonnateenused, AS Eesti

Energia, OÜ Tartu Veevärk, OÜ Season Service.

Korteriühistut juhib ja esindab juhatus ning töölepinguga töötavaid isikuid 2022.a. ei olnud. Juhatus on kaheliikmeline, juhatuse liikmetele ei ole makstud töötasu ega ole saanud muid hüvesid.

KÜ Aleksandri 24 tegevus: 1. aadressil Aleksandri 24 asuva elumaja haldamine ja teenindamine; 2. korteriomanike poolt tarvitatud elektrienergia arveldamise vahendamine; 3. korteriomanike poolt tarvitatud vee- ja kanalisatsiooni arveldamise vahendamine; 4. korteriomanike poolt olmeprügi, paber ja biojäätmete arveldamise vahendamine; 5. korteriühistu poolt võetud renoveerimislaenu arveldamise vahendamine.

KÜ tehtud tegevused: 1. aastal 2022 on teostatud pangalaenu ja kogutud remondifondi summade eest hoone täielik renoveerimine: katus, välisfassaad, sokkel.

2. puitdetailide restaureerimiseks taodeldud toetuse eest on vahetatud hoonel kõik välisuksed ja koridoriaken, teostatud korstnapitside renoveerimine.

3. kõik renoveerimistööd on teostatud vastavalt sõlmitud tööde lepingule.

4. tulevikku planeeritud töödest on renoveeritud kinnistu krundil asuv kaheksa boksiga puukuur.

KÜ tulevikus tehtavad planeeritud tööd: 1. elektri liitumispunkti asukoha muutmine: 2. tänavapoolse trepikoja sanitaarremont: 3. keldrilae soojustamine: 4. tulemüüri soojustamine.

5. akende vahetus jääb korteriomanike endil teha vastavalt võimalustele ja vajadustele.

Aleksandri 24 KÜ juhatus

TARTU LINN, ALEKSANDRI TN 24 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.