Rohkema info nägemiseks:

EESTI CAMPHILLI KÜLA FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 197; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI CAMPHILLI KÜLA kohta arvamuslugu!"

EESTI CAMPHILLI KÜLA FOND SA hetkeolukord

Juba 197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Eesti Camphilli Küla Fond on loodud Pahkla Camphilli Küla tegevuse edendamiseks ja tulevikus sarnaste põhimõtetega külade asutamiseks. 2003.a. märtsi kuus registreeriti Pahkla Camphilli Küla Farmi OÜ, mis on Eesti Camphilli Küla Fondi tütarettevõte ja mille põhitegevuseks on põllumajandussaaduste tootmine, töötlemine ja turustamine, Pahkla Camphilli Küla varustamine tervisliku toiduga ja intellektipuudega külaelanikele sotsiaalteraapilise tegevuse võimaldamine.

2022.a seisuga on Eesti Camphilli Küla Fondil Pahkla külas, Kohila vallas, Rapla maakonnas 5 pereelamut, töökodade maja, "Vikerkaare" maja ja 2 laudahoonet. Kohila valla abiga ehitati sellel aastal ka viimasele peremajale reovee biopuhasti.

Peremajades osutatakse kahekümnele intellektipuudega täiskasvanule kogukonnas elamise teenust Pahkla Camphilli Küla SA -s. Töökodades õpetatakse neile väga erinevaid töid ja ameteid.

SA Pahkla Camphilli Küla Fondil on aasta lõpu seisuga pangakontol 21 268 eurot ja lühiajalistes kohustustes 67 eurot.

Nõukogu koosolekud toimusid 21.mail ja 05.novembril 2022.aastal.

Sihtasutus Eesti Camphilli Küla Fondil koosseisulisi töötajaid ei ole.

Ettevõtte likviidsuse e. maksevõime all mõistetakse ettevõtja võimet katta tähtaegselt oma lühiajalisi kohustisi.Maksevõime hindamiseks kasutame lühiajalise võlgnevuse kattekordajat ehk current ratio: lühiajalise võlgnevuse kattekordaja( CR)= käibevara/lühiajalised kohustised 2022 23877/67=356,37 2021 5585/3000=1,86

Sihtasutusel on võimekus katta õigel ajal oma lühiajalised kohustused.

21.03.2023

EESTI CAMPHILLI KÜLA FOND SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.