Rohkema info nägemiseks:

OMANÄOLISE KOOLI ARENDUSKESKUS SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 688; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OMANÄOLISE KOOLI ARENDUSKESKUS kohta arvamuslugu!"

Hooliv Kool – väljaõppe kogemus

HK perre lisandus viisteist uut konsultanti Detsembri alguses lõpetas väljaõppe viisteist uut Hooliva Kooli konsultanti, kes on edaspidi valmis programmiga liitunud koole toetama hooliva koolikultuuri mudeli käivitamisel ja rakendamisel. Koolituse käigus õpiti tundma Hooliva Kooli aluseks olevaid põhimõtteid ja käsitusi ning Hooliva Kooli 3-aastast rakendusmudelit. Samuti käsitleti organisatsiooni muutuste juhtimist erinevatel tasanditel ning arendati oskuseid [...] The post Hooliv Kool – väljaõppe kogemus appeared first on Koolitused | nõustamine | supervisioon | koostööprojektid | coaching.

Loe algallikast ami.ee

Dropdown

kõik artiklid

Refleksioonist

KAS PEEGELDADA VÕI MÕTISKLEDA? Eesti keeles kasutame mitmeid sõnu, kust kipume t-tähe ära jätma nagu näiteks potentsiaal ja aktsepteerima. Aga on ka vastupidise
ami.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.