Rohkema info nägemiseks:

EESTI MUUSIKAFOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MUUSIKAFOND SA kohta arvamuslugu!"

EESTI MUUSIKAFOND SA hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Eesti Muusikafondi eesmärgiks on muusikakultuuri arendamine, kitsamalt heliloomingulise tegevuse arendamine Eesti Vabariigis. Oma eesmärkide saavutamiseks korraldab sihtasutus muusikalisi sündmusi (konkurss, konverents, koolitus jms); kirjastab ning osutab kaasabi muusikateoste kirjastamisel, levimisel ja tutvustamisel üldsusele.

Eesti Muusikafond on Eesti Heliloojate Liiduga kõrvuti tegutsev üksus, mille põhitegevus on seotud eesti heliloojate loomingu säilitamisega ja

Lauteri 7c hoone haldamisega.

Eesti Muusikafond kirjastab ning osutab kaasabi muusikateoste kirjastamisel, levitamisel ja üldsusele tutvustamisel. Tänu aastakümnete pikkusele tegevusele on Muusikafondil tuhandetest ühikutest koosnev noodikogu, mis tänasel päeval täieneb peamiselt Eesti Muusika

Päevadeks tellitud teoste võrra. Muusikafondi kataloogi kuulub niisiis väga väärtuslikke ja rariteetseid teoseid.

Lisaks festivalil Eesti Muusika Päevad kõlanud teostega seotud tegevusega korraldas Eesti Muusikafond aruandeaastal 8. korda konkursi "Noor helilooja". Samuti korraldati taas juba pikaaajalise traditsiooniga "Loomelabor" - avatud mõtlemisega motiveeritud noorte suvekool, mille keskmes on loova muusikalise mõtlemise arendamine.

SA Eesti Muusikafondi aruandeaasta tegevust on toetanud EV Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri Keskus ja Eesti

Autorite Ühing. Muude tuludena on peamiselt laekunud renditulu Heliloojate maja üürist. Üüritulu on kasutatud maja remondiks, töötasudeks, ülalpidamiskuludeks ja sihtasutuse eesmärkide saavutamiseks.

SA Eesti Muusikafond jätkab 2023. aastal oma põhikirjalist tegevust.

EESTI MUUSIKAFOND SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.