Rohkema info nägemiseks:

VÕRU KREUTZWALDI KOOLI FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 177; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕRU KREUTZWALDI KOOLI kohta arvamuslugu!"

VÕRU KREUTZWALDI KOOLI FOND SA hetkeolukord

Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Võru Kreutzwaldi Kooli Fond tegutseb iseseisvalt alates 16. jaanuarist 1997. a. Sihtasutuse tegevuse eesmärk on koolituse, lasteekskursioonide ja -matkade, edukate õpilaste toetamine, kultuuriürituste läbiviimine, spordi- ja kultuurikollektiivide ning puudustkannatavate õpilaste toetamine.

2022. aastal jätkas kooli fond preemia maksmist ainult viitega koolilõpetajatele. 2022.aastal lõpetas ainult viitega kokku üheksa õpilast, kellele igaühele maksti preemiaks 200 eurot.

2022. aastal avas SA Võru Kreutzwaldi Kooli Fond Võru linnavalitsuse palvel eraldi allfondi – Võru abi Ukrainale. Eraldi kontole koondati annetused Võru linnaga seotud Ukraina sõjapõgenike toetuseks. Annetatud summasid kasutati Ukraina sõjapõgenike abivajadustega seotud kulude katmiseks Võrus ning Võru sõpruslinna Kanivi toetamiseks.

SA Võru Kreutzwaldi Kooli Fond tööd korraldab juhatuse liige Taavi Karu ning tegevust kontrollib nõukogu. 2022. a jooksul juhatuse liikmele töötasu, hüvitisi ega muid tasusid ei makstud. Põhikohaga töötajaid ei olnud.

Taavi Karu

Juhatuse liige

VÕRU KREUTZWALDI KOOLI FOND SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.