Rohkema info nägemiseks:

EESTIMAA LOODUSE FOND SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1351; jälgijaid - 21. Arvustusi - 1; Artikleid 9+ "Kirjuta EESTIMAA LOODUSE FOND kohta arvamuslugu!"

Valminud Ida-Virumaa roheplaan koondab 34 tegevust maakonna arendamiseks

Ida-Viru roheplaani keskmes on taastuvenergia, energiatõhusus ning ring-, bio- ja sinimajandus, millest lähtuvalt töötati välja 34 konkreetset tegevust. Tegevused tulenevad ettepanekutest, mille tegid koosloomes nii Ida-Viru elanikud, ettevõtjad kui ka teiste sihtrühmade esindajad. Roheplaani koostati töörühmades ning igast töörühma tööst valiti välja kõige potentsiaalikamad ideed, mida edasi arendada ja mille mõju hinnata. Osa ettepanekuid on … Loe edasi "Valminud Ida-Virumaa roheplaan koondab 34 tegevust maakonna arendamiseks"

Loe algallikast looduskaitse.wordpress.com

Dropdown

kõik artiklid

VAATA JÄRELE: Mõttevahetus idavirumaalastele: mida saan mina teha rohelisema maakonna heaks?

19. aprillil 2022 toimus järjekordne e-mõttevahetus idavirumaalastele, kus heideti ühine pilk Ida-Virumaa roheplaani (nii taastuvenergeetika kui ka ringmajandus
looduskaitse.wordpress.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.