Rohkema info nägemiseks:

TARTU ÜLIKOOLI KLIINIKUMI LASTEFOND SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1433; jälgijaid - 26. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU ÜLIKOOLI KLIINIKUMI kohta arvamuslugu!"

Heateo jooks tuleb taas: toetame raske lihashaigusega Kevinit

Registreeruda saab Klubi Tartu Maratoni kodulehelt. 12-aastane Tartu poiss on Lastefondi toel saanud ravi enam kui aasta. Kevini elu hoidev ravim on aga ülikallis ning seepärast kutsume kõiki 10. mail kell 19 Tähtvere Spordiparki jooksma just tema heaks. Kevini haigus – Duchenne’i lihasdüstroofia – on haruldane: sellise diagnoosi saab viis inimest sajast tuhandest. Haruldaselt kallis [...] The post Heateo jooks tuleb taas: toetame raske lihashaigusega Kevinit appeared first on Lastefondi koduleht.

Loe algallikast lastefond.ee

Dropdown

kõik artiklid

Aitame ajukahjustusega Heidit

Toetuse sisu: Aitame Heidile soetada vibratsioonivesti Toetuse suurus: 11 590 eurot (ühekordne) Toetamise aeg: 2024* * Üldjuhul pikendab Lastefond toetusperiood
lastefond.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.