Rohkema info nägemiseks:

IDA-VIRU ETTEVÕTLUSKESKUS SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1051; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IDA-VIRU ETTEVÕTLUSKESKUS SA kohta arvamuslugu!"

9 seikluslikku pakkumist, mille pärast kevadel Ida-Virumaad külastada

Kas oled talvest väsinud ja hing ihkab midagi kevadist ning virgutavat? Ida-Virumaa turismiklaster kutsub sind avastama kevadist Ida-Virumaad, siinset ärkavat loodust, ajaloolisi paiku ja kogema põnevaid seiklusi. Ükskõik, kas plaanite romantikahõngulist põgenemist kahekesi või seikluslikku väljasõitu sõpruskonnaga, siit leiab igaüks midagi hingele ja südamele. Kevad on Ida-Virumaal eriti imeline aeg, ka päev algab ju koos päikesetõusuga […] The post 9 seikluslikku pakkumist, mille pärast kevadel Ida-Virumaad külastada appeared first on Ida-Virumaa.

Loe algallikast idaviru.ee

Dropdown

kõik artiklid

Ida-Virumaa kogukonnal on võimalus taotleda oma ideede realiseerimiseks toetust “Piirkondliku algatuse toetusmeetmest”

The post Ida-Virumaa kogukonnal on võimalus taotleda oma ideede realiseerimiseks toetust “Piirkondliku algatuse toetusmeetmest” appeared first on Ida-Viru Ettev
ivek.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.