Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU ROTARY NOORTEFOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 305; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU ROTARY NOORTEFOND kohta arvamuslugu!"

PÄRNU ROTARY NOORTEFOND SA hetkeolukord

Juba 305 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Pärnu Rotary Noortefond on eraõiguslik juriidiline isik, millel ei ole liikmeid ning mis on loodud vara valitsemiseks ja kasutamiseks võimaldamaks noortele paremate tulemuste saavutamist õppetöös ning spordi- ja loomingulises tegevuses. Sihtasutus toetab noortele suunatud tegevust erinevates vormides, eelkõige toetused ja stipendiumid ning muud väljamaksed vastavalt Sihtasutuse juhtimisorganite otsustele.

Antud majandusaastal 2022/2023 moodustus SA Pärnu Rotary Noortefondi tulu mitmete organisatsioonide ja eraisikute rahalistest annetustest.

Juhatuse otsusega määrati stipendiume 3-le stipendiaadile kogusummas 6000 eurot.

- Stipendiumi noorele õpetajale sai Emma-marie Nõmm summas 2000 eurot; - Stipendiumi loomingulise- või sporditegevuse toetamiseks sai Kirke Kirt summas 2000 eurot; - Stipendiumi laiapõhjalise noorteprojekti toetamiseks sai SA Pärnu Vabahariduskeskus summas 2000 eurot.

Sihtasutuse finantsiline seis on väga hea. Raha osatähtsus varadest on 100% ja netovara osatähtsus 100% varadest.

Töötasuna käsitletavaid väljamakseid aruandeperioodil ei teostatud.

PÄRNU ROTARY NOORTEFOND SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.