Rohkema info nägemiseks:

ESTONIA SELTSI FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 153; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ESTONIA SELTSI FOND kohta arvamuslugu!"

ESTONIA SELTSI FOND SA tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Estonia Seltsi Fond on asutatud 28.05.2001 eesmärgiga toetada ning arendada Eesti kultuuri, haridust, sporti, sotsiaalsfääri ja keskkonda. Sihtasutuse vahendid saadi füüsiliste ja juriidiliste isikute annetustest ning riiklikest toetustest. Saadud summasid kasutab Sihtasutus Estonia Seltsi Fond selleks, et edendada oma põhikirjas sätestatud eesmärke. 2022. aastal oli sihtasutuse majandustegevus minimaalne, heategevuslikke aktsioone ei toimunud ning käimas on protsess uute suurprojektide käivitamiseks.

Dropdown

kõik artiklid

Helmi Puuri nimelise stipendiumi sai Annabel Vei

Estonia Seltsi traditsioonilisel jõuluglögil anti üle Helmi Puuri nimeline stipendium, mille seekord sai Tallinna Muusika- ja Balletikooli / MUBA õpilane Annabe
estoniaselts.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.