Rohkema info nägemiseks:

PÕLVAMAA ARENDUSKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 785; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLVAMAA ARENDUSKESKUS SA kohta arvamuslugu!"

PÕLVAMAA ARENDUSKESKUS SA hetkeolukord

Juba 785 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Põlvamaa Arenduskeskus (PAK) on asutatud 30. juunil 2003. aastal maakonna omavalitsuste poolt. SA Põlvamaa Arenduskeskuse (edaspidi PAK) põhikirjaliseks eesmärgiks on maakonna tasakaalustatud ja terviklik arendamine. PAK teeb oma põhikirjalisest eesmärgist lähtudes koostööd asjakohaste era- ja avaliku sektori organisatsioonidega ning on uute arengut suunavate projektide läbiviimise algatajaks, toetajaks ja koordineerijaks. PAK kuulub maakondlike arenduskeskuste võrgustikku.

PAK peamised lepingulised partnerid olid 2022. aastal Põlvamaa Omavalitsuste Liit (POL), erinevad ministeeriumid, Riigi Tugiteenuste Keskus, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), SA Kodanikuühiskonna Sihtkapital (KÜSK), SA Tervise Arengu Instituut jt.

SA Põlvamaa Arenduskeskusel on kuueliikmeline nõukogu, igapäevast tööd juhib üheliikmeline juhatus.

Maakondlik arendustegevus

Maakondliku arendustegevuse eesmärk on Põlva maakonna kui terviku arengu kavandamine ja suunamine ning maakonna arenguhuvide eest seismine kohalikul ja riiklikul tasandil.

Maakondlikku arendustegevust rahastas Põlvamaa Omavalitsuste Liit.

2022. aasta kõige olulisemaks arendustegevuseks maakonnas oli Põlvamaa arengustrateegia 2035+ ja strateegia tegevuskava uuendamine, mida tehti koostöös Põlvamaa Omavalitsuste

Liiduga. Uuendamise protsessi käigus täiendati 2019. aastast kehtivat arengustrateegiat ja selle tegevuskava uute statistiliste andmete ning vahepeal valminud maakondlike uuringutest ja tegevuskavadest saadud sisendiga. Uuendatud arengustrateegia ja tegevuskava vastuvõtmine jäi 2023. aastasse.

Tegevused ettevõtlusvaldkonnas

Ettevõtlusvaldkonna tegevuste eesmärgiks on maakonna ettevõtluse ja majandusseisundi tugevdamine nõustamiste, koolituste, ettevõtjate müügipraktikumine ja kogemuste vahetuste ning ettevõtjate tunnustamise kaudu. Ettevõtlusvaldkonda rahastatakse kahest allikast: 1) Ettevõtlikkusteadlikkuse programmi (EVPT) raames tehakse järgnevaid tegevusi (rahastatakse Euroopa Regionaalarengufondi vahenditest):

PAK pakub potentsiaalsetele, alustavatele ja tegutsevatele ettevõtjatele nõustamist ning viib ellu erinevaid ettevõtlusteadlikkuse tõstmise ja ettevõtlust soodustavaid tegevusi: alustava ettevõtja baaskoolitus, ettevõtluspäev, ettevõtlusnädal, mentor- ja kogemusklubi, ümarlauad jne. Arenduskeskus aitab klienti nõustamisega äri planeerimisel ja investeeringute taotlemisel

PÕLVAMAA ARENDUSKESKUS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.