Rohkema info nägemiseks:

EESTI TERVISHOIU PILDIPANK SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3876; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TERVISHOIU PILDIPANK kohta arvamuslugu!"

EESTI TERVISHOIU PILDIPANK SA hetkeolukord

Juba 3876 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Eesti Tervishoiu Pildipank (edaspidi Pildipank) on asutatud 12.juunil 2006 aastal SA Põhja-Eesti

Regionaalhaigla ja SA Tartu Ülikooli Kliinikum poolt. Pildipanga põhitegevuseks on meditsiiniliste DICOM formaadis kujutiste arhiveerimise- ja visualiseerimise teenuse osutamine Eesti tervishoiuasutustele.

Juhtimine ja meeskond

Pildipanga juhtimine on allutatud Pildipanga nõukogu kontrollile. Nõukogu kavandab pikaajalist tegevust, korraldab juhtimist ning teostab järelevalvet Pildipanga tegevuse üle.

Pildipanga nõukogu koosneb kolmest liikmest, kes on määratud ametisse SA Tartu Ülikooli Kliinikumi, SA

Põhja Eesti Regionaalhaigla ja Eesti Vabariigi sotsiaalministri poolt. 2022 aastal olid Pildipanga nõukogu liikmed Kati Korm (nõukogu esimees), Agris Peedu, Katrin Reinhold kuni 13.05.2022 ja Margus Arm alates 13.05.2022.

Pildipanka juhib ja esindab Pildipanga juhatus, kes järgib juhtimisel Pildipanga nõukogu seaduslikke korraldusi.

Pildipanga juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikme, Eiko Pruksi vastutusvaldkonnaks on suhtlemine klientidega, personalivaldkond ja finantsjuhtimine. Juhatuse liikme Andrus Paatsi vastutusvaldkond on

Pildipanga arendustegevus, suhtlemine tarnijatega ja tehnilised küsimused.

Pildipanga meeskonda kuulub müügidirektor, viis inseneri, assistent (koormusega 0,25), raamatupidaja (koormusega 0,25) ja jurist (koormusega 0,25). Müügidirektori põhiülesanded on Pildipanga toodete ja teenuste müük ning suhtlemine klientidega.

Inseneride põhiülesandeks on tagada Pildipanga seadmete ja teenuste katkematu funktsioneerimine ning

Pildipanga rakenduste administreerimine.

Aruandeaastal oli keskmine töötajate arv 9 ning nende töötasu kogusumma koos sotsiaal ja töötuskindlustuse maksudega oli 370 842 eurot, sealhulgas juhatuse- ja nõukogu liikmete töötasu koos maksudega oli 115 820 eurot.

Infrastruktuur

Pildipank kasutab teenuste osutamiseks PAKS-i süsteemi AGFA „Impax 6.5“. Kujutiste pikaajaliseks arhiveerimiseks kasutatakse kaasaegsel tehnoloogial põhinevat VNA (vendor neutral archive) lahendust.

VNA süsteemis on tagatud kujutiste arhiveerimine korraga vähemalt kahes erinevas paigas (Tallinn ja

Tartu), mis kindlustab kujutiste säilimise ja kättesaadavuse juhul, kui peaks esinema probleeme ühe arhiveerimisseadme kasutamisega.

Kujutiste visualiseerimiseks kliinilistele partneritele kasutatakse veebitehnoloogial baseeruvat lahendust

J4Care Smooth Viewer. PAKS-i ja pikaajalise arhiveerimissüsteemi hoolduseks ja rikete kõrvaldamiseks on sõlmitud hoolduslepingud, mis tagavad tootjapoolse tehnilise toe „24/7“.

Eesti perearstidele pakutakse juurdepääsu perearstinimistus olevate patsientide kujutistele veebiliidese kaudu, mille hoolduspartneriks on AS Nortal.

EKG-de arhiveerimiseks ja töötlemiseks kasutatakse kardioloogilist infosüsteemi GE „MUSE 9.0“.

Riski vähendamiseks ja suurema töökindluse tagamiseks paiknevad Pildipanga serverid hajutatult Tallinnas ja Tartus. Andmete edastamine toimub mööda VPN kanalit või turvalise HTTPS protokolli abil.

Partnerid

Pildipanga arhiveerimisteenust kasutavad kõik Eesti tervishoiuasutused, kellel on olemas digitaalne kuvamistehnoloogia. 2022. aasta lõpus arhiveeris kujutisi Pildipanga PAKS-i abil 58 Eesti tervishoiuasutust ja 6 muu põhitegevusega ettevõtet. Arhiveerivate asutuste arv aruandeaastal võrreldes 2021 aastaga kasvas 5%. Suuremad arhiveerijad olid SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla ( 250 183 uuringut, 16% arhiveeritud uuringute üldarvust) ja Tartu Ülikooli Kliinikum ( 243 789 uuringut, 15% arhiveeritud uuringute üldarvust).

EESTI TERVISHOIU PILDIPANK SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.