Rohkema info nägemiseks:

TULETORN FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 414; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TULETORN FOND SA kohta arvamuslugu!"

TULETORN FOND SA hetkeolukord

Juba 414 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

SA Tuletorn Fond põhitegevusala on sotsiaalsete, psüühiliste ja füüsiliste probleemidega laste ja noorte sotsiaalpedagoogiline nõustamine ja rehabiliteerimine, nende hariduse ja kasvatuse edendamine individuaalpedagoogilisi abinõusid rakendades. Peamised koostööpartnerid asuvad

Saksa Liitvabariigis.

Eestis teeme koostööd Sotsiaalministeeriumiga, Sotsiaalkindlustusametiga, Politsei- ja piirivalveametiga, Justiitsministeeriumiga, kohalike omavalitsuste lastekaitsetöötajatega ja

Saksamaa Liitvabariigi Suursaatkonnaga. Oleme Lapse Huvikaitse Koja ja Saksa-Balti

Kaubanduskoja liige.

SA Tuletorn Fondi teenusel viibis 2022.a Eestis 8 saksa noorukit, kes elasid eesti peredes.

Teenusele tuli 1 nooruk ja teenuselt lahkus 3 noort, kes alustas iseseisvat elu. Kasvatajate tööd juhendasid koordinaator ja pedagoogiline juhataja, psühholoogiliselt nõustasid superviisorid.

Regulaarselt andsime tööst aru Saksamaa koostööpartneritele ja noorsooametitele. Külastusi oli jätkuva pandeemia tõttu vaid 8: koostööpartnerid, noorukite pereliikmed ning noorsooametite ehk lastekaitse esindajad. 2022. aastal töötas töölepingu alusel 3 inimest, käsunduslepingu alusel 9 inimest.

2 noort lõpetas põhikooli (Hauptschule), neist üks asus edasi õppima kutsekoolis. Üks noor jõudis õpingutega lõpusirgele ja lõpetab põhikooli 2023. aastal. Noored osalesid läbi huvitegevuste (sport, kunst jne) aktiivselt kogukondlikus elus.

2023. aasta eesmärkideks on suurendada klientide arvu ning tagada kvaliteetne teenus.

TULETORN FOND SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.