Rohkema info nägemiseks:

HOOLDEKODU SAAREMAA VALSS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1487; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOOLDEKODU SAAREMAA VALSS kohta arvamuslugu!"

HOOLDEKODU SAAREMAA VALSS SA hetkeolukord

Juba 1487 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Hooldekodu Saaremaa Valss on Saaremaa valla poolt asutatud eraõiguslik juriidiline isik, kelle eesmärgiks on eelkõige Saaremaa valla elanikkonna huvisid silmas pidades sotsiaalteenuste osutamine. Sihtasutusel on üks juhatuse liige – Heli Kaer, kes korraldab hooldekodus Saaremaa Valss üldhooldusteenuse ja ööpäevaringse erihoolekandeteenuse osutamist. Hooldekodus Saaremaa Valss on tegevusloa nr SÜH000100 järgi teenuse kohti 100 kliendile. 2022 a. jaanuari algul oli teenusel 78 klienti. Klientide liikumine on olnud aasta jooksul suur, st teenusele on tulnud 41 ja teenuselt lahkunud (mujale liikunud või surnud) 36 klienti, kokku oli aasta lõpus üldhooldusteenusel 83 klienti.

Ööpäevaringset erihoolekandeteenust osutatakse 25 kliendile (sh 9 klienti sügava liitpuudega).

Teenust rahastab Sotsiaalkindlustusamet ning klient ise maksab hooldekodus majutuse ja toitlustuse eest.

Üldhooldusteenuse õendusteenuse pakkumisega seoses on tööl neli meditsiiniõde, kellest üks töötab täis- ja teised osakoormusega. Teenust rahastab Eesti Haigekassa.

Suvel lõppes kaks inventari liisinglepingut, mis sõlmiti enne hooldekodu avamist 2016.aastal.

Maksime jääkväärtuse ning nüüd kuulub suur osa inventarist hooldekodule. Püsikuluks jääb 2019.aastal sõlmitud liisingleping. Kuna liisitud abivahendite kogused on nii-öelda laest võetud, siis plaanime osa maha müüa, kuna reaalne vajadus nende järgi puudub. Küll aga vajavad nad hoiustamiseks ruumi.

Personal

Ametikoht Arv 2022 Töötajaid

Haldusjuht 1 1

Hooldusjuht 1 1

Tiimijuht 1 1

Meditsiiniõde 2,0 4

Toitlustusjuht 0,75 1

Kokk 2,5 3

Abikokk 0,75 1

Toitlustusteenindaja 2 2

Tegevusjuhendaja 12,6 11

Puhastusteenindaja 2,75 4

Hooldaja 14,75 16

Abihooldaja 4,25 5

HOOLDEKODU SAAREMAA VALSS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.