Rohkema info nägemiseks:

KONRAD MÄGI SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 332; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KONRAD MÄGI SA kohta arvamuslugu!"

KONRAD MÄGI SA hetkeolukord

Juba 332 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Konrad Mägi SA-s asutati 2018. aastal. Sihtasutuse eesmärgiks on Eesti kunstiajaloo olulisima maalikunstniku Konrad

Mägi (1878-1925) elu, loomingu ja pärandi avalikes huvides tutvustamine ja jäädvustamine nii Eestis kui ka välismaal.

Asutajaliige tegi aruandeaastal sihtasutusele rahalise sissemakse summas 50 tuhat. eurot tegevuskulude katmiseks.

Kultuuriministeeriumilt saadi aruandeaastal tegevustoetust summas 50 tuhat eurot. Sihtasutuse tulem aruandeaastal oli -9,2 tuhat eurot (2021: -3,2 tuhat eurot). Bilansimaht 31.12.2022 seisuga 38,2 tuhat eurot (31.12.2021: 49,2 tuhat eurot).

Konrad Mägi Sihtasutus jätkas 2022. aastal aktiivselt kunstniku elu ja loomingu tutvustamist nii Eestis kui välismaal.

Samuti jätkati eelmistel aastatel alustatuga ning pandi alus ka uutele tegevustele, mille viljad nopitakse tulevikus.

Olulised tegevused: (cid:127) Konrad Mägi albumi väljaandmine eesti ja inglise keeles koostöös Sperare OÜ-ga. Album kajastab kõik teadaolevad

Konrad Mägi kirju, seal on ära toodud 99 olulisima maali reproduktsioonid ning kõigi maalide kohta on kirjutatud põhjalikud saatesõnad. Album koondab kõiki avaldamishetkel teada olnud Konrad Mägi maale. Võrreldes varasemate käsitlustega õnnestus 2022. aastal leida ligi nelikümmend uut maali, mis kõik on ka albumis ära toodud.

(cid:127) Albumi esitlusega samaaegselt avati Mikkeli muuseumis koostöös Eesti Kunstimuuseumiga välknäitus „Konrad

Mägi. Seninägemata maalid“. Näitusel eksponeeriti erakogudesse kuuluvaid Mägi teoseid, mida avalikkus ei olnud seni näinud.

(cid:127) Leitud on veel mitmeid Mägi maale, sh üks kõige suuremaid Mägi maale, mis kujutab Lõuna-Eesti maastikku.

(cid:127) Olulisimate välismaale suunatud ettevõtmistena aitas sihtasutus kaasa kahe Konrad Mägi välisnäituse toimumisele nii Kopenhaagenis kui ka Lillehammeris.

(cid:127) Koostöös Sperare OÜ-ga anti välja norrakeelse Konrad Mägi elulugu, mis valmis 2022. aasta sügisel vahetult enne näituse avamist Lillehammeris.

(cid:127) Aruandeaastal lõpetati Konrad Mägi maalimispaikade märkimine stendidega Eestis. Uued stendid avati Saadjärve ääres Äksis, Viljandis ning Verijärve ääres.

(cid:127) Sügisel anti välja järjekordse aastapreemia, mille sel aastal pälvis kunstiteadlane ja Soome Espoo EMMA muuseumi direktriss Pilvi Kalhama. Tema kureeris EMMA suure Mägi isikunäituse ning aitas otsustavalt kaasa Mägi näituste toimumisele Kopenhaagenis ning Lillehammeris.

(cid:127) Sihtasutus jätkas stipendiumite andmist vanema kunsti uurijatele, elavdades ja propageerides nõnda vanema kunsti uurimist. Toetati magistrand Mareli Reinholdi ja doktorant Lola Annabel Kassi.

(cid:127) Jätkusid tööd Konrad Mägist inspireeritud mängufilmi (režissöör Marianne Kõrver) ning Mägist kõneleva Joonas

Sildre koomiksiraamatu valmimiseks.

(cid:127) Lõppesd läbirääkimised Eesti Rahvusringhäälinguga, mille tulemusena tuleb 2023. aasta sügisel Vikerraadio eetrisse Mägist kõnelev kuuldemäng ning ETVsse Mägi elu ja loomingut käsitlev seriaal või telelavastus.

(cid:127) Algasid ettevalmistused Konrad Mägist kõneleva lavastuse loomiseks.

Investeeringud põhivarasse aruandeaastal puudusid.

2023. aastal on kavas jätkata põhikirjaliste tegevustega.

KONRAD MÄGI SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.