For more information:

PUIDUKODA OÜ

Business media and news feed
?
Business media page visits - 8791; followers - 107. Reviews - 1; Articles 3+ "Write an opinion on PUIDUKODA OÜ!"

Puidukoda ostis Stora Enso Näpi saeveski

Meil on hea meel teatada, et oleme lõpule viinud Stora Enso Näpi saeveski ostmise tehingu. Ostutehing hõlmab endas kogu endise Näpi saeveski kasutuses olevate maa ja hoonete ning puidu väärindamisega seotud seadmeid, tehingu alla ei kuulu saeliin koos tehnikaga.  See strateegiline ost võimaldab meil oluliselt suurendada oma tootmisvõimsust, kindlustades laienemisvõimaluse rahvusvahelistel eksportturgudel ning samal ajal […] The post Puidukoda ostis Stora Enso Näpi saeveski appeared first on Puidukoda.

Read from original source puidukoda.eu

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Projekt „Puidukoda OÜ digipöörde toetus” sai toetust Euroopa Liidu taasterahastu NextGenerationEU vahenditest

The post Projekt „Puidukoda OÜ digipöörde toetus” sai toetust Euroopa Liidu taasterahastu NextGenerationEU vahenditest appeared first on Puidukoda.
puidukoda.eu

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.