For more information:

SUUREM PILT OÜ

Business media and news feed
?
artificial intelligence training, implementation of chatgpt, use ai tools, acting marketing strategies, Content Marketing, Communication, productivity of teams, Training, internal training, systemic internal market

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

SUUREM PILT OÜ: No News?

Already 4,360 people have seen this company's branding and they are being followed by 2 Storybook user.In average the company has been rated 5.0 points ja kommenteeritud 1 kord.

Äriuudiseid ei ole SUUREM PILT OÜ enda kohta veel avaldanud, kuid jaga Sina uudiseid tema kohta laiemale publikule. 😊

Lihtsalt ava tasuta konto (logi sisse) - kirjuta mõned read, laadi ülesse pilt või vali pildipangast. Rikasta lugu uudislingi või videoga ja avalda. Ainult mõne minutiga on uudislugu kõigile nähtav nii siin ärilehel kui sama valdkonna uudisvoos!
Lisainfo: Bränditurundus Storybookis

Sellegipoolest, vaata kindlasti üle ka SUUREM PILT OÜ raportid:

Töötajad|Otsustajad|Finantsid|Kohustused|Võrgustikud|Seire sündmused

SUUREM PILT OÜ contacts

What do customers think?
?

Opinions of the company's customers

Koolitus oli täpselt see, mida ootasin – pikem sissejuhatus AI-maailma. Koolitus oli suunatud turunduse optimeerimisele AI abil, aga tänu praktilisele poolele hakkas juba mõte jooksma, kuidas AI-d ka muudes ärijuhtimise protsessides kaasata. Igat eurot väärt!

- Ene Vihtla

Parim teadmine oli see, kuidas päriselt prompte koostada ja erinevaid pluginaid kasutada. Sain koolituselt väga palju kasulikku sellelt. Ise hakkan kindlasti e-mailiturunduses kasutama ja SEO osas sain ka häid ideid. Soovitan seda kõigile, kes tegelevad turunduse, ettevõtlusega või huvitatud AI turundusest.

Ülemiste Keskus

- Siret Kristel

Sain teada, kuidas chatGPT enda jaoks paremini tööle panna – kasutasin seda tegelikult mõnevõrra juba, aga nüüd tõmbas pildi palju paremini selgeks. Lisaks meeldis mulle see, et oskan kasutada copywritingʼuks nüüd DISC-i mudelit. Olin varem DISC-ist teadlik, aga ise ei viinud kokku, et seda võiks ju tekstides ära kasutada, see oli väga hea uus avastus minu jaoks!

Mobire Eesti AS

Cooperation partners
?

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Pictures and photos

Company references and brand images

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.