For more information:

PÕLVAMAA METSAÜHISTU MTÜ

1
Business media and news feed
?
Business media page visits - 1922; followers - 0. Reviews - 0; Articles 8+ "Write an opinion on PÕLVAMAA METSAÜHISTU MTÜ!"

Kuuse-kooreürask pole kuhugi kadunud

Juba mitmed aastad on paljud metsaomanikud olnud hädas kuuse-kooreüraskite massilise levimise ning sellest tingitud metsakahjustustega. Kätte on jõudnud aeg, kui kindlasti tasub oma mets üle kontrollida. Kuuse-kooreürask on viimastel aastatel andnud mitmeid põlvkondi ning praegusel aastaajal on valdavalt tuvastatavad sellised puud, mida on asustatud teise põlvkonna poolt eelmise aasta teises pooles. Soovitame kõigil kuusikute omanikel … Jätkub The post Kuuse-kooreürask pole kuhugi kadunud appeared first on Metsaühistu.

Read from original source metsauhistu.ee

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

Põhja-Eesti Metsaühistul täitus 20 tegevusaastat

14. veebruaril 2004. aastal asutati Arved Viirlaiu nimeline Põhja-Eesti Metsaühistu ning tänavu tähistatakse oma 20-ndat tegevusaastat. Alguse sai ühistu Kose v
metsauhistu.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.