For more information:

TALLINNA HIPODROOM MTÜ

1
Business media and news feed
?
Business media page visits - 870; followers - 61. Reviews - 0; Articles 10+ "Write an opinion on TALLINNA HIPODROOM MTÜ!"

2024. hooaja võistluskalender on nüüd avalik

Hooaja avapauk tehakse 11. mail, mil toimub avatud uste päev – esimest korda avame uue hipodroomi talliuksed ka tavainimestele ning toimuvad mitmed põnevad töötoad. Juuli alguses saab taaskord külastada Hipodroomi Perepäeva ning kinnitame, et sellel aastal tuleb üritus veel suurem, veel ägedam ja veel uhkem! Suurvõistlustega alustame suve teises pooles, mil selgitame välja parimad 4-, […] The post 2024. hooaja võistluskalender on nüüd avalik appeared first on Hipodroom.

Read from original source hipodroom.ee

Cooperation partners

The company's biggest cooperation partners

EE- Estonia

Dropdown

all articles

2023 hooaja kokkuvõte

Tuula Hipodroomi esimene täispikk võistlushooaeg on läbi saanud ning aeg on teha kokkuvõte. 2023. aastal toimus 15 traavivõistlust, kus tehti 544 starti. Eestis
hipodroom.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.