Rohkema info nägemiseks:

Jaanika Kula

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, ehitus- ja remonditööd, ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused, ehitusfirmad

ARRM EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a. ettevõte jätkas oma tavapärase tegevusega - osutas ehitusteenuseid eraisikutele ja äriklientidele. Väikses koguses ka ehitusmaterjalide müügiga. Ettevõttel on Soomes tütarfirma HASA Group Oy, mis osutab ehitusteenuseid Soomes. ARRM Ehitus Oü esitab konsolideerimata majandusaasta aruande, kasutades väikese konsolideerimisgrupi erandit RPS par.29. Aruandeaastal töötas OÜ-s ARRM Ehitus keskmiselt 2 inimest. 2023.a. on kavas ettevõtte tegevust jätkata.

Dropdown

kõik artiklid

METSAVEERE ARENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Metsaveere Arendus põhitegevusalaks on hoonestusprojektide arendus. OÜ Metsaveere Arendus realiseerimise netokäive 2022 aastal puudus. Tegevust jätkatakse ka
ssb.ee
OÜ Metsaveere Arendus põhitegevusalaks on hoonestusprojektide arendus. OÜ Metsaveere Arendus realiseerimise netokäive 2022 aastal puudus. Tegevust jätkatakse ka 2023.aastal. Juhatuses on kaks liiget. Juhatuse liikme tasu ei makstud. 2022 aastal ei ole ettevõttel minimaalne omakapitali nõue täitunud. Kuna puudujääk on väike ( 873€ ), siis täiendavaid tegevusi omakapitali taastamiseks ette ei võetud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.