Rohkema info nägemiseks:

Aivi Liik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine

ALTIVI PROJECT OÜ tegevusaruanne 2022

Altivi Project OÜ loodi aprillis 2016. Ettevõtte aktiivsem tegevus algas sama aasta sügisel. Põhiliseks tegevusalaks on ehitusteenuste pakkumine. Aruandeaastal toimus tegevus põhiliselt Eestis, lisaks ka Soomes. 2022.aastal moodustas müügitulu 2 162 156 eurot. Ettevõttes töötas keskmiselt 12 inimest, palgafondiks kujunes 721 706 eurot. Järgneval majandusaastal jätkab osaühing ehitustegevust Eestis.

Dropdown

kõik artiklid

MATIV INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Mativ Invest Oü on seni lisaks tööjõurendile olnud ka valdusfirma ja perioodidel 2018-2022 ongi põhiline energia kuulunud 50% osalusega Altivi Project OÜ tegev
ssb.ee
Mativ Invest Oü on seni lisaks tööjõurendile olnud ka valdusfirma ja perioodidel 2018-2022 ongi põhiline energia kuulunud 50% osalusega Altivi Project OÜ tegevuse arendusse skandinaavia turul. Lisaks on jätkuvalt tegeletud sõidukite renditeenusega ja mõningate hooajaliste projektide juhtimisega ja konsulteerimisega. Paljud eeltööd ja investeeringuid tehtud,et lähitulevikus ka mõningad kinnisvara projektid ellu viia.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.