Rohkema info nägemiseks:

Julia Kurbat

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

UJUME KOOS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Ujume koos on alates juunist 2020 registreeritud huvikoolina, mis kannab nime Ujume koos ujumiskool. Ujumiskoolis on ca 850 klienti kellele ettevõte müüb laste ujumistundide teenust. Ettevõttes on 2 töölepinguga töötaja ning 11 käsunduslepinguga töötajat. Ettevõtte teeb tihedat koostööd 3 firmaga. 2022. aastal suurendasime klientide arvu ning saime rendile enam basseini aega tundide läbiviimiseks. Juulis 2022.a korraldasime avaliku üritust “Harku järve veeohutuse perepäev” mille toeajaks oli Tallinna Haridusamet, Tallinna Sotsiaal- ja Terviseamet ning Haabersti Linnaosa Valitsus.

Dropdown

kõik artiklid

UJUME KOOS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte Ujume koos OÜ peamiselt tegeleb spordiorganisatsiooni juhtimisega, ujumistundide ning ürituste läbiviimisega ja koolituste teenuse müügiga. 2020 aasta
ssb.ee
Ettevõtte Ujume koos OÜ peamiselt tegeleb spordiorganisatsiooni juhtimisega, ujumistundide ning ürituste läbiviimisega ja koolituste teenuse müügiga. 2020 aastal on Ujume koos OÜ sõlminud lepingu Ujume koos ujumiskooliga ning pakub viimasele juhtimisteenust, treenerite koolitamist, ürituste läbiviimist spordi valdkonnas. Ettevõttes on tööl 1 osalise koormusega inimene. Järgmisel aastal soovime enam keskenduda ürituste läbiviimise teenuse osutamisele ning konsultatsioonidele teisele spordiklubidele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.