Rohkema info nägemiseks:

Helerin Oksa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Maaklerteenused, kinnisvaramaakleri teenused, ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused

ARTOS OÜ tegevusaruanne 2022

Artos OÜ asutati 16.09 2010. Ettevõtte peamiseks tegevuseks on kinnisvara vahendamine. 2017.aastal lisandus kõrvaltegevusena muusikaline tegevus. Artos OÜ 2022. aasta majandustegevust võib hinnata heaks. 2023. aastal on plaanis jätkata samade tegevusaladega ning plaan on kasvatada ettevõtte käivet. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI RUUMID OÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Ruumid OÜ on asutatud 07.detsembril 2012. aastal. Ettevõtte põhitegevus on kinnisvara vahendamine, aga ka väikearendus ning kinnisvara rentimine. 2022.
ssb.ee
Eesti Ruumid OÜ on asutatud 07.detsembril 2012. aastal. Ettevõtte põhitegevus on kinnisvara vahendamine, aga ka väikearendus ning kinnisvara rentimine. 2022. aasta majandustulemusi võib hinnata heaks. 2023. aastal on plaanis jätkata samade tegevusaladega. Eesti Ruumid OÜ on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.