Rohkema info nägemiseks:

Kristiin Kulpson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VIVA LA DIVAS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTUn Viva La Divas on asutatud 2017 november. Tantsutrupp on esinenud erinevatel firma-,jonulu- ja sunnnipaneva pidudel, lisaks erinevatel linna- ja vallaunritustel unle terve Eesti. Gruppi kuulub 30 ponhitantsijat. Tantsutrupp tegutseb Tartus.

Dropdown

kõik artiklid

GOAL DIGGERS TANTSUSTUUDIO MTÜ tegevusaruanne 2022

MTUn GOAL DIGGERS TANTSUSTUUDIO on asutatud 2020.aastal. Tantsustuudio pakub professionaalset huviharidust tantsuõppe- ning treeningute nanol, korraldab tonont
ssb.ee
MTUn GOAL DIGGERS TANTSUSTUUDIO on asutatud 2020.aastal. Tantsustuudio pakub professionaalset huviharidust tantsuõppe- ning treeningute nanol, korraldab tonontubasid, pakub saalirenti ning seal tegutsevad tantsijad kanivad esinemas erinevatelt eraunritustel, linna- ja vallaunritustel ning Eestis toimuvatel tantsuvonistlustel. Kanive aastal 2022 oli 27 892€, tegevustoetust saadi Tartu linnalt 3000€. Tantsustuudios tegutseb 115 ponhitantsijat. Tegutsemise asukoht on Tartu linn, Sonbra 54/2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.