Rohkema info nägemiseks:

Henri Hallik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BSI OÜ tegevusaruanne 2022

BSI OÜ on asutatud 18.okt. 2018.a. Ettevõtte põhitegevuseks on jäätise müük Tartus suvisel perioodil. Põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on suurendada käivet ning laiendada tegevust.

Dropdown

kõik artiklid

WOOCH OÜ tegevusaruanne 2022

Wooch sai alguse 2014. aasta septembris, kui neli Tartu noort otsustasid asutada õpilasfirma, et pakkuda inimestele läbi puidust käekellade võimalust kogeda aeg
ssb.ee
Wooch sai alguse 2014. aasta septembris, kui neli Tartu noort otsustasid asutada õpilasfirma, et pakkuda inimestele läbi puidust käekellade võimalust kogeda aega eriliselt. Wooch OÜ tegeleb puidust käekellade valmistamisega. Hetkel on valikus 8 erinevat kellamudelit nii meestele kui ka naistele. Müünud oleme pea 4200 käekella. 2022. aastal jätkasime oma põhitegevusega, ehk käekellade tootmisega ning uusi tooteid ei arendanud. Aastal 2022 valmistasime kokku150 käekella.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.