Rohkema info nägemiseks:

Juhani Võik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine

TURSK JA MAIMUD MTÜ tegevusaruanne 2022

Tursk ja Maimud Mittetulundusühing loodi 16.07.2020. Eesmärgiks saalihoki viljelemine ja arendamine liikumisharrastusest võitlusspordini ning Klubi tegevuse kaudu inimeste elukvaliteedi parandamine ja ühiskondliku aktiivsuse tõstmine. Klubi ühendab spordi vastu huvi tundvaid ja saalihokiga tegelevaid või selle spordiala arendamisest ning toetamisest huvitatud isikuid. Klubi juhindub oma tegevuses Eesti Vabariigi seadustest ja teistest õigustest MTÜ Põhikirjast.

Dropdown

kõik artiklid

START EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Start Ehitus OÜ 2022a. põhitegevuseks oli elamute ja mitteeluhoonete ehitus. 2022a. müügitulu oli 176 004 eurot, aruandeperioodi majandustulemuseks kujunes kasu
ssb.ee
Start Ehitus OÜ 2022a. põhitegevuseks oli elamute ja mitteeluhoonete ehitus. 2022a. müügitulu oli 176 004 eurot, aruandeperioodi majandustulemuseks kujunes kasum summas 17 245 eurot. Aastal 2023 on kavas jätkata samal tegevusalal, laiendada teenuse pakkumist, klientide arvu ning kasvatada müügitulu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.