Rohkema info nägemiseks:

Karol Pawlik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SPICEPOINT OÜ tegevusaruanne 2022

Spicepoint OÜ asutati 22.12.2016. Spicepoint OÜ peamiseks tegevusalaks on restoranidele vürtside (EMTAK 46901). pakkumine levitaja kaudu Spicepoint OÜ eesmärgiks on jätkata oma tegevust.

Dropdown

kõik artiklid

DENKA KORISTUS OÜ tegevusaruanne 2022

Denka Koristus OÜ asutatud 2017 aastas. Põhitegevus on Hoonede koristus. Võttes arvesse äri-ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, Denka Koristus OÜ
ssb.ee
Denka Koristus OÜ asutatud 2017 aastas. Põhitegevus on Hoonede koristus. Võttes arvesse äri-ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, Denka Koristus OÜ eesmärgiks on jätkata oma tegevust. Omakapitali suurendamiseks ette võetud järmised meetmed: Vähenenud palgakulud Võetud meetmed tulemusena esitamise ajaks on kasum ja aasta lõpuks omakapital saab korras.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.