Rohkema info nägemiseks:

Evald Sepp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kultuur ja haridus, riik ja ühiskond

VILJANDIMAA KOOLIJUHTIDE ÜHENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

2022 tegevusaasta on VKJÜ jaoks olnud Covidi järgne taaskäivitusaasta. Ühenduse liikmete osas on toimunud mitmeid muudatusi.Kolm koolijuhti on läinud pensionile, üks vahetanud töö ja elukohta. Lisandunud on kokku viis uut liiget. Projektidest oluliseim on Turu koolijuhtidega suhte taastamine ning edukas värskendamine. Aprillis toimus Viljandimaa koolijuhtide ühine koolitusreis Turusse. Alustasime tegevusi Turu koolijuhtidega koostööseminariks Viljandis mais 2023. Lisaks korraldasime oktoobris õppereisi Portugali.

Dropdown

kõik artiklid

WADOKAI ESTONIA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Wadokai Estonia on mittetulundusunhing, mille eesmanrgiks ei ole majandustegevuse kaudu kasumi teenimine, vaid kasumit kasutatakse ponhikirjaliste eesmanrki
ssb.ee
MTÜ Wadokai Estonia on mittetulundusunhing, mille eesmanrgiks ei ole majandustegevuse kaudu kasumi teenimine, vaid kasumit kasutatakse ponhikirjaliste eesmanrkide saavutamiseks. Oma tegevuses lanhtume Eestis kehtivast mittetulundustegevuse seadusest ja muudest vastava tegevusala reguleerivatest onigusaktidest. MTÜ Wadokai Estonia korraldas suvelaagri ja Wado-ryu karate võistlused koostonons oma liikmetega. Wado-ryu karate edendamine ja areng on toimunud lanbi Wadokai Estonia liikmete.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.