Rohkema info nägemiseks:

Anna-Maria Laius

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RIGHTWAY TALLINN MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ RightWay on asutatud 10.02.2017. aastal. MTÜ RightWay põhitegevusalaks on laste- ja noorte vaba aja sisustamine tantsulise ja loomingulise ühistegevuse kaudu, tantsukunsti ja tantsu toetava õppe pakkumine ning selle tulemi tutvustamine nii Tallinnas kui ka väljaspool seda, tantsuürituste ja tantsuga seotud heategevusürituste ning tantsulaagrite korraldamine ning erinevatel tantsuvõistlustel ja projektides osalemine. MTÜ juhatus on kaheliikmeline.Juhatuse liikmetele 2022. aastal tasud ei tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

ADLER TANTSUKOOL MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Adler Tantsukool (80424211) asutati 2017 a. Samal aastal alustatud põhitegevus oli tantsukoolide tegevus. Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 0 euro
ssb.ee
MTÜ Adler Tantsukool (80424211) asutati 2017 a. Samal aastal alustatud põhitegevus oli tantsukoolide tegevus. Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 0 euro, sealhulgas tegevjuhile , kes on ka juhatuse esimees 0 euro. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 0. 2022 majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sõündmusi polnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.