Rohkema info nägemiseks:

Alina Zerchaninova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Ülesannete ja ressursside optimeerimine, ettevõtte finantsnõustamine, tehingute struktureerimine, riskijuhtimine, projekti elutsükli täitmine, projekti planeerimine ja eelarvestamine, e-raha asutuste kliendihankimine, finantsjärgimise lahendused, Äriplaani arendamine, finantsmudelite arendamine

BALTIC FINANCE SERVICE GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Balti Finance Teenuse Group OÜ oli austatud 2018 aastal professionaalidega, kellel on rohkem kui 10 aastat kogemusi ja teadmisi majanduslikku sektoris. Ettevõte on keskendunud osutada nõustamisteenuste Eesti ja välismaistele tarbijatele uuenduslike juhtimismeetodite ja äri optimeerimist. 2022 aasta käive on 453 131 euro, kasum moodustas 188 813 euro. Ettevõttes on kaks töökepinguga töötajaid, juhatuse liikmele töö eest ei ole makstnud. Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

BOBOLINK OÜ tegevusaruanne 2022

Bobolink OÜ on asutatud 25.08.2016 a. Põhitegevusalaks on teravilja hulgimüük. Müügitulu araundeperioodil on 91284 euro. Osaühing on jätkuvalt tegutsev.
ssb.ee
Bobolink OÜ on asutatud 25.08.2016 a. Põhitegevusalaks on teravilja hulgimüük. Müügitulu araundeperioodil on 91284 euro. Osaühing on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.