Rohkema info nägemiseks:

Eveli Lindell

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RIVER INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

River Invest OÜ põhitegevusalaks on kinnisvara ostu/müügi vahendamine. Ettevõtte käive oli 2022 aastal 95 168 EUR. Majandusaasta kasumiks kujunes 99 906 EUR. Töölepinguga töötajaid oli 1. Ettevõtte juhatus koosneb 1 liikmest. Juhatuse liikmele töö eest tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

ELUM KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

ELUM Kinnisvara OÜ on oma kahe tegevusaasta jooksul tegutsenud edukalt ning saavutanud oma klientide hulgas hea maine ja tuntuse. Järgmiseks aastaks on omaniku
ssb.ee
ELUM Kinnisvara OÜ on oma kahe tegevusaasta jooksul tegutsenud edukalt ning saavutanud oma klientide hulgas hea maine ja tuntuse. Järgmiseks aastaks on omanikud seadnud eesmärgiks suurendada käivet ning aitada oma meeskonnal suurendada professionaalsust ning leida uusi kliente. Plaanitavate tegevuste kaudu suureneb ettevõtte konkurentsivõime, mis aitab saavutada järjepidevat kasvu ning hoida kõrgel teenuse kvaliteeti.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.