Rohkema info nägemiseks:

Gabriel Alberto Ceballos Rodriguez

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NOORDIFY OÜ tegevusaruanne 2022

Noordify OÜ eesmärgiks on toetada ülikoolide rahvusvahelistumise protsessi ning aidata kaasa rahvusvaheliste koostöösidemete tekkimisele erinevate kõrgkoolide vahel ning seeläbi tuua noorteni ka uusi põnevaid õppimisvõimalusi. Rahvusvaheline kõrgharidusvaldkond jätkas 2022. aastal arenemist, kuid mõningal määral on siiani tunda COVID-19 mõjusid ning nendest taastumine võtab veel aega. 2023. aastal plaanime jätkata tegevust samas suunas.

Dropdown

kõik artiklid

MY ROUTE OÜ tegevusaruanne 2022

Töötame rahvusvaheliste konsultatsiooniprojektidega. Covid-19 on meie tegevusi märgatavalt raskendanud, kuna rahvusvaheline mobiilsus hariduses ei ole taastunud
ssb.ee
Töötame rahvusvaheliste konsultatsiooniprojektidega. Covid-19 on meie tegevusi märgatavalt raskendanud, kuna rahvusvaheline mobiilsus hariduses ei ole taastunud Covid-19 eelsele ajale. Soovime vahetada sektorit, kus tegutseme, kuid jätkata rahvusvahelise müügi- ja turundustegevustega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.