Rohkema info nägemiseks:

Viktor Manushko

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SV HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

SV Holding OÜ on kantud äriregistrisse 13. detsembril 2018, kuid aktiivset äritegevust ei alustanud. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on valdusfirmade tegevus. 2022 aastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. 2023. aastal on plaanis oma tegevust areneda ning laiendada.

Dropdown

kõik artiklid

IBALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

Ibaltic OÜ alustas oma tegevust 11. juulil 2018.a. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on lemmikloomade toidukaupade hulgimüük. Aruandeaastal osaühing tegutses,
ssb.ee
Ibaltic OÜ alustas oma tegevust 11. juulil 2018.a. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on lemmikloomade toidukaupade hulgimüük. Aruandeaastal osaühing tegutses, kuid ei ole saadud müügitulu. 2022 aastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. 2023. aasta plaanides on arendada uut valdkonda - teadusuuringud ja eksperimentaalne arendus biotehnoloogia valdkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.