Rohkema info nägemiseks:

Karl Johannes Visnapuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

DESIDONUTS OÜ tegevusaruanne 2022

Desidonuts OÜ põhitegevusalaks on olnud käsitööna sõõrikute valmistamine ja e-poe kaudu klientidele müümine. Desidonuts on Patendiametis kaitstud kaubamärk. Tulenevalt ebastabiilsest turuolukorrast hetkel sõõrikuid ei valmistata. Ettevõtte plaanid on tegevust jätkata lähtuvalt turuolukorrast.

Dropdown

kõik artiklid

KVRACING MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ KVRACING eesmärgiks on arendada Eesti noorte rallikultuuri ja sõitmist ning seeläbi kujundada inimeste oskusi ja teadmisi autondusest. Eesmärki toetavateks
ssb.ee
MTÜ KVRACING eesmärgiks on arendada Eesti noorte rallikultuuri ja sõitmist ning seeläbi kujundada inimeste oskusi ja teadmisi autondusest. Eesmärki toetavateks tegevusteks on autode remontimine, võistlusteks ettevalmistamine ja erinevatel rallidel osalemine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.