Rohkema info nägemiseks:

Andres Hermann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
energeetika ja maavarad, kaubandusseadmed ja tarbed, seadmed ja masinad, jahutus- ja kliimaseaded, soojuspumbad

TARTU LIONS KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Klubi tegevuse põhieesmärgiks oli abivajajate aitamine ja selleks vastavate vahendite kogumine läbi erinevate tuluürituste või kaasalöömine heateopäevadel. Klubi jätkas oma varasemate projektidega, milleks olid toetused vaegnägijatele ja Maarja külas elavate puuetega laste aitamine. Klubi korraldas vastavate vahendite hankimiseks kaks suurt üritust- jõululaada ja sõbrapäeva kontserdi. Samuti toetas klubi LEO klubisid nende osalemiseks rahvusvahelistel üritustel ning arendas aktiivselt suhtlemist tsooni teiste klubidega.

Dropdown

kõik artiklid

KINSEN KF OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Kinsen KF põhitegevuseks 2022 arvestusaastal oli tööstuslike külmaseadmete müük, paigaldus, hooldus ja remont.
ssb.ee
Osaühingu Kinsen KF põhitegevuseks 2022 arvestusaastal oli tööstuslike külmaseadmete müük, paigaldus, hooldus ja remont.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.